Een Spotify code inwisselen

1-09-2014
artikel

Een Spotify Premium abonnement kost € 9,99 en kun je direct betalen met credit card. Je kunt je Spotify abonnement ook betalen door simpelweg een Spotify Gift Card in te wisselen. Spotify Gift Cards zijn online te betalen via IDEAL of te koop bij bijvoorbeeld de Mediamarkt, de Primera of de Albert Heijn.

Spotify Gift Card inwisselen

Je kunt je Spotify Gift Card inwisselen op de website van Spotify of op de 123-inwisselpagina. Je vindt de links hieronder:

 1. Spotify.com/Redeem
 2. Onze inwisselpagina voor Spotify codes

Zorg ervoor dat je ingelogd bent met het juiste Spotify- of Facebookaccount om je Spotify Gift Card in te wisselen voor een Spotify abonnement. Doorloop vervolgens de volgende stappen:

 1. Vul de Spotify code in
 2. Klik op verzilveren
 3. Kies je abonnement: Spotify Unlimited of Spotify Premium
 4. Controleer je aankoop door je abonnementstatus te bekijken op www.Spotify.nl

Problemen voorkomen of oplossen

Er zijn een aantal problemen die zich voor kunnen doen bij het kiezen van je abonnement en het verzilveren van je Spotify Gift Card. Deze zijn echter eenvoudig op te lossen. Hieronder vind je een kort overzicht van veelvoorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen:

1. Ik heb het verkeerde abonnement gekozen.

Als je het verkeerde abonnement hebt gekozen, dan kun je het abonnement binnen 5 werkdagen door Spotify laten aanpassen. Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Voorkom dit probleem door je Gift Card in te wisselen op een desktopcomputer of laptop. Op een mobiel apparaat valt de keuzeoptie Spotify Premium namelijk buiten beeld als je het scherm rechtop gebruikt.

2. Ik krijg een foutmelding tijdens het verzilveren van mijn Spotify Gift Card.

Een foutmelding kan betekenen dat de code reeds verzilverd is of dat de code onjuist is overgenomen. Controleer eerst uw abonnementstatus om te controleren of uw abonnement is aangekocht. Is dit niet het geval, dan neemt u contact op met de helpdesk van 123Spotifygiftcard.

3. Ik ben in het buitenland en kan mijn Spotify Gift Card niet inwisselen.

U kunt een Spotify Gift Card alleen inwisselen in het land waar u deze Gift Card heeft gekocht. Als u uw Gift Card toch wilt verzilveren tijdens uw verblijf in het buitenland, dan kunt u contact opnemen met Spotify om het handmatig door een medewerker van Spotify te laten doen. Dit duurt doorgaans 2 werkdagen.

 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €30,00
 •