Spotify geeft 3 dagen gratis

4-09-2014
artikel

Er zijn van die heerlijke momenten dat je je echt spekkoper voelt. Nu is er weer zo een, want Spotify heeft besloten om maar liefst 3 extra dagen gratis te geven.

Hoe werkt het?

Koop je een Spotify gift card dan kun je kiezen tussen 10, 30 en 60 euro. Voor een tientje per maand heb je overal en altijd muziek. Dankzij Spotify krijg je toegang tot miljoenen songs, kun je delen met vrienden en kun je zelf muziek downloaden. Daar komt dus nu zo maar 10% extra bij, want koop je een Spotify Premium gift card dan geldt die in plaats van een maand in totaal 33 dagen. Op die manier voorkom je dat je van het een op het andere moment geen toegang meer hebt. Stel je vergeet om een nieuwe card te kopen of je bent heel even er tussen uit.

Voordeel

De slimmeriken onder ons zien direct dat hier een mooie kans ligt. Wie nu een Spotify Premium aanschaft kan dus 10% langer luisteren. Zo wordt de maand met 3 extra dagen verlengd voordat je de nieuwe card activeert. Eigenlijk geeft Spotify Premium dus zo maar 10% korting. Aanschaffen is simpel, want je kunt Spotify Premium betalen met iDEAL. Kan het nog makkelijker? Lekker snel toegang tot de gift card en zo tot de wereld van muziek. Letterlijk want je vindt songs van over de hele wereld. Laat dit voordeeltje dus niet liggen.

Keuzes

De gebruikers van Spotify Premium weten het allang. Je kunt namelijk er voor kiezen jouw eigen programma samen te stellen. Je kunt nummers van jouw favoriete artiest of artiesten liken waardoor je ze vaker hoort. Of deel jouw muziek via de social media met jouw vrienden en vriendinnen. Stel jouw eigen hitlijsten samen en luister ze af op HD kwaliteit. Een voordeel is dat je niet alleen onafgebroken muziek kunt luisteren maar dat ook kunt doen wanneer je niet online bent. Dat kan dus allemaal met Spotify. Voor hen die nog geen Spotify Premium hebben, is dit het ideale moment om over te stappen. Neem die 10% voordeel. Start vandaag. Meedoen is zo simpel. Je kunt Spotify Premium betalen met iDEAL. Dat is dus zo gepiept. Het abonnement gaat vandaag nog in en duurt 30 dagen. Daarna krijg je drie extra wachtdagen en dan moet je het abonnement vernieuwen. Zo bespaar je maar liefst meer dan een volle maand per jaar.

 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €30,00
 •